En vidunderlig Vaseline-spray

En vidunderlig Vaseline-spray

Sponsoreret

Så ikke flere strøtanker nu, for ellers mister jeg for alvor jordforbindelsen.
Lad os derimod tale om noget, som alle kvinder benytter sig af, i større eller mindre grad.
Bodylotions, that is.
Nogen af os sværger til de fuldfede versioner, der først smelter ind i huden når næste finanskrise rammer os, men der er ligeledes andre, der helst ser at fugten sætter ind på seks nanosekunder.

Jeg tilhører nok en af de sidstnævnte, for jeg har altid travlt.
Altså ikke travlt som i at ‘gøre mig travl’, eller fordi mit liv har det bemærkelsesværdigt vildt,  men fordi at jeg altid er forsinket på ægte amøbevis.
Dette betyder, at jeg er en halv time håbløst bagud i forhold til alle andre mennesker.
Det er vel nok min egen skyld, for så kan jeg da lære at gå tidligt i seng – men mere om det en anden gang.

Så jeg blev altså introduceret for et nyt tiltag fra Vaseline, og allerede her startede begejstringen så småt, på grund af den nostalgi, som jeg knytter til mærket (I husker vel alle den gule runde universalsalve, der blev smurt på alt fra hudafskrabninger til tørre læber?).
Nu har de altså skabt en hurtigttørrende bodylotion, der fungerer perfekt til folk som mig. De har formået at producere en (billig) bodylotion, der kommer i en fantastisk fiks flakon, som man såmænd bare sprayer på korpus og som trænger i ind huden på ingen tid.

Jeg har testet to variationer for jer:
Den ene er til meget tør hud og er formidabel til vinteren, hvor huden er ekstra udsat.
Den anden er parfumefri og til lidt mindre tør/normal hud og fungerer ret fint, hvis man hurtigt skal have lidt ekstra fugt og rammer en sæson, hvor man ikke “trænger” i ligeså høj grad.
Dog ville jeg snildt kunne bruge førstnævnte året rundt, da jeg ustandseligt går og klør mig på begge skinneben; de har nemlig for vane at tørre helt vildt ud.
Vaseline siger, at den fugter, og jeg siger, at Vaseline har ret – selvom at den føles utrolig let på huden.
Flakonen er intet mindre end genial, for den er nem at dosere, og man får ikke creme, her der og allevegne.
Jeg tog tid på hvor hurtigt lotionen var om at trænge ind, og der gik omtrent et minut før, at jeg glad og frejdig kunne hoppe i mine jeans.
Sidst men ikke mindst er versionen uden parfume en rigtig god idé,  da det for manges vedkommende godt kan være med til at irritere huden unødigt, eller hvis man nu insisterer på at dufte som den kongerose, man jo er.

Som sidste topping på lagkagen ligger sådan en sag til den nette pris af 40 kr., hvilket jo er både SU- og budgetvenligt, således at man behøver at ikke at spinke og spare på produktet, hvilket gør den perfekt som lotion efter den daglige dusch.

I kan læse lidt mere om produktet her

13509504_10153502915186831_259637773_o

God fornøjelse, folkens!

 

Ingen kommentarer
Vis mere