Ferie-fif: Perfekte Pievescola

Ferie-fif: Perfekte Pievescola

Jeg er en omvandrende dårlig samvittighed disse dage, grundet min manglende tilstedeværelse herinde, men denne gang har jeg faktisk en plausibel undskyldning, da nettet her i ingenmandsland, er omtrent ligeså pålideligt, som mit humør.
Jeg vil ikke opholde jer for længe, for jeg hører rygter om høje temperaturer  i det det danske og noget med nogle flyvende kæmpemyrer(?!)
Vil såmænd bare  for en sjælden gangs skyld, lade billederne tale for sig selv og gøre jer opmærksomme på et vidunderligt getaway hvis man vil væk, fra folk i nogle dage.
Så jeg bor altså her i omgivelser så smukke, at mig og min pen har fået mindreværdskomplekser af udsigten.
Pievescola folkens – på et sted der hedder Relais La Suvera som har været et gammelt kloster, men nu er blevet lavet om til et smukt boutique hotel.
Her er stille og fredfyldt. Den eneste larm man hører er cikaderne der dog også må siges at have en seriøs snakker på.
Maden er udsøgt og landskabet ubeskriveligt.  Prisen er ligeledes vidunderlig pebret, men jeg forestiller mig at man blot tager herned i en  to dages tid,  i selskab med en som man er ualmindelig forelsket i,  aldrig  har jeg i mine 27 år, oplevet et sted så romantisk.
Hvad mig angår, så  hygger mig nu ganske udmærket med en veninde og har fundet lykken, i en simpel Caprese salat, fordi at råvarerne er så vanvittig lækre.
Hvor jeg dog elsker Italien.
Lige om lidt er jeg privilegerede fæ, på vej op for at få mig en middagslur, som jeg har tænkt mig at tilbringe sammen med et tyndt crispy lagen, fordi MAN KAN.
Håber I kan li’ billederne.
Det tog mig kun halvanden time at uploade…

IMG_5677
IMG_5505

IMG_5504

IMG_5503

IMG_5494

IMG_5471

IMG_5508

Ingen kommentarer
Vis mere