Nydelige (nude) negle

Nydelige (nude) negle

Så her kommer et ægte dulle-indlæg, da jeg selvfølgelig ikke kan sige mig fri for forfængelighed og fine sager.
Nu er jeg ikke normalt “typen” der snakker op og ned af stolpe om de nyeste make-up produkter, eller sæsonens øjenskygge af den simple grund, at jeg ikke bruger det særlig meget.
Jeg ville ønske jeg kunne sige at det er fordi jeg er “åh så naturlig” ( alt det der’ I woke up like this’ giver mig regulær hovedpine) men jeg ligner pjerrot i hovedet, når jeg prøver at sminke mig til.
Sådan er det når man har sorte øjne og mørke bryn; Der skal bare ikke særlig meget til, før at man nemt kan ligne en Drag- queen på en dårlig dag.

TIL GENGÆLD går jeg meget op i velplejede negle.
Jeg har lige regnet på det og jeg smider omtrent 900 kr. om måneden på at få lavet shellac- negle på en neglesalon.
Denne hedder i øvrigt “Nails CPH” og selvom der er lidt delte meninger om venligheden og serviceniveauet derinde,  så gør de fandme et stabilt job når det handler om det vigtigste; nemlig pæne negle.
Jeg har endnu ikke fundet et sted, hvor neglene holder ligeså længe, som når det  laves hos dem.
Tricket ved at spare lidt på den slags, er SELV at tage det af og købe sig en gel remover, således at man ikke betaler små 100 kr. ekstra oveni.

Jeg får ALTID lagt farven “Satin Pyjamas”  ( gud forbyde, at man skulle forny sig)  som er en fantastisk fin nude farve og som passer til alt.

Nå, men jeg faldt over et “neglekit” her forleden, der hedder “Le Mini Macaron” som er et gør – det- selv shellac sæt.
Man vælger en farve, man kan li’  og med i pakken medfølger lakfjerner, neglebåndspen, en fil, og en lille “makron” med indbygget LED lys og som man kan tilslutte via stik eller usb-  kabel.

I håb om at spare lidt mønt,  tænkte jeg at jeg kunne benytte mig af denne hjemmelavede metode i ny og næ og det deler jeg selvfølgelig hellere end gerne med jer.
Sagen er den, at jeg ikke er særlig god til at lægge neglelak, hvorfor at jeg blev meget positivt overrasket over hvor pænt det faktisk blev.
1. Man lægger et ekstremt tyndt første lag på neglene ( jeg understreger meget tyndt lag!)  efter at have fjernet og vasket hænderne  for overskydende olie og snavs.
(Husk også at file dem pænt og trække neglebåndene ned med den medfølgende neglebåndsskubber)
2.  Så  smider man hver finger ind i denne hersens makron med LED lys, som selv slukker efter 30 sekunder.
3. Til sidst  giver man dem endnu et lag ( lidt tykkere) lag og gentager proceduren.

Det smarte ved det hjemmelavede kit er, at det er er dejlig nemt lige at rette eller reparere en negl, efter nogle dage.
Jeg synes personligt, at neglene holder sig pæne i en ni dages tid – altså en to tre dage kortere end hvis man får det lavet hos en professionel.

Jeg købte sættet i farven NUDE ( surprise) men der er ret mange fine at vælge mellem hvis man ikke er ligeså røvssygt anlagt som mig.
Nedenfor på de første tre billeder,  ser I resultatet af min fantastiske formåen.
Det er klart at jeg ikke lægger det så godt som på neglesaloner, men jeg synes faktisk ikke forskellen er særlig stor, så hvis man er mere fingerfærdig end undertegnede,  kan det varmt anbefales!

14642996_10153758164086831_1682898199_n 14699913_10153758164181831_788732818_n 14696926_10153758167066831_1821846028_n

unknown  images

 

Ingen kommentarer
Vis mere