På ferie med Flipp!

På ferie med Flipp!

(Sponsoreret indlæg)

Jeg er netop hjemvendt fra en “rigtig sommer” i Toscana, som jeg nød et afsides beliggende sted, i en lille landsby.
I ved, sikkert lige såvel som jeg selv, at sådan en rekreationstur ofte kræver en del læsestof, når det eneste man foretager sig udover at spise sig til en dygtig vom, er at sole og at sove.
Læsning er derfor en perfekt og eviggyldig adspredelse, der heldigvis holder reptilhjernen i gang selv når man er gået på sommerferie.
Så jeg havde altså medbragt et hav af bøger: Paperbacks og de tunge indbundne af slagsen, for nu skulle jeg fandme komme alt det jeg ikke havde fået læst, til livs.
Stod derfor af selvsamme grund og kukkelurede på et slaraffenland  af magasiner i lufthavnen, for mode og mad interesserer mig jo også en hel del, men grundet seriøs pladsmangel som Hr Dostojevskij og Siri Hustvedt havde optaget, måtte jeg ligesom finde en anden løsning, medmindre jeg havde i sinde at købe en ekstra kuffert som udelukkende skulle tjene som plads til flere bøger.

Det er så her at I folkens, også får muligheden for at tænke jer om en ekstra gang, for jeg kom i tanke om Egmonts Flipp-app, som jeg faktisk har introduceret jer for tidligere.
Som bruger af Flipp kan man få en platform med adgang til 44 titler fra Egmont, til en værdi af 3266 kr pr. måned, og så burde man vist også have dækket sin trang til læsestof.
Der er både mad og mode, sport, livsstil og psykologi, hvorfor at man altså er dækket glimrende ind – og det betød altså, at jeg skippede de printede versioner for at gøre plads til en ekstra lille bog, som jeg snarest vil anbefale.

Jeg forestiller mig, at I er en del, der enten er ude og rejse i skrivende stund, eller også skal I afsted her i august, hvorfor at jeg laver en lille konkurrence på min Instagram, hvor jeg giver tre heldige asener mulighed for at blive de glade indehavere af et tre måneders Flipp abonnement.
Hop derind og nyd, at I kan medbringe skønlitteratur, uden at det går udover magasinerne!

13950848_10153606834671831_1528717004_o

2 kommentarer
Malene
2 år siden

Jeg har ej forladt dig! Har blot haft travlt med mit virkelige liv. Hvor dejligt nu at vende tilbage til adskillige ulæste indlæg fra din hånd. Nå, men i min ferieisolation, har jeg læst en roman, der er lige noget for dig (tror jeg). 'Niels Lyhne' af J.P. Jacobsen. Det kunne ligne dig allerede at have læst den. Hvis ikke, må du straks kaste dig over den. Temaerne omfatter forholdet mellem illusion og desillusion, og hvordan disse fremmedgøre virkeligheden og skaber meningsløsheden..

sara
2 år siden

Jamen når du anbefaler noget skal du se mig fise ned i nærmeste boghandler i en allerhelvedes fart. Det lyder godt det med travlt i virkeligt liv. Jeg kender det. Man får knap tid til at tænke og det kan i sig selv være ufattelig befriende...

Vis mere