Uundværlige olier

Uundværlige olier

Hvad smører I på korpus, disse dage?
Jeg har den sidste måneds tid, prøvet at være lidt mere “naturlig” i min daglige skønhedsrutine, for ligesom at undersøge om det er noget der batter, da jeg  fra adskillige veninder har fået fortalt,  at rene olier skulle gøre underværker.
Nå, men den er go’ nok så det ville jeg sådan set bare tippe videre til jer, for jeg var inde og forkøbe mig i både helsebutik og i Magasin hvor jeg faldt over mærket “Sard” der nydeligt står og ser underspillet ud på hylderne.
Et styks arganolie og et styks mandelolie blev det til og jeg er allerede kæmpe tilhænger.
Arganolien kan bruges til alt fra fedtet til tør hud og til ældet og skadet hud, og da den fungerer som en stærk antioxidant for hudens celler.
Jeg har brugt en hel flaske op, her under ferien på både ansigt og krop.
Stor klapsalve skal i øvrigt lyde for at man kan benytte olien til alt og derfor slipper for at slæbe en hel skønhedssalon med på tur.  D
Nå, men mandelolien har jeg også brugt – denne dog primært på kroppen da den fugter godt og efterlader dig bløøøøøøøød og fin og så er den perfekt efter barbering fordi den har en beroligende effekt.

Sidst men ikke mindst, tillader jeg lige at gentage mig selv da jeg er syg efter ( igen) at fremhæve hybenkerne- olie ( Rosehip- oil) der er en ualmindelig trofast ven, hos undertegnede.
Mario Badescu og Organic Pharmacy har begge et fremragende produkt af slagsen, men jeg er sikker på, at den “rene” der kan købes i helsebutikker, også gør et godt job.
Der står at man også kan bruge den i håret hvis man døjer med psoriasis eller skæleksem, men indtil videre, er det kun hård kemi der virker for mit garn.
Skyd  endelig videre min vej, hvis der er flere fantastiske olier på markedet som jeg er gået glip af og som I har testet.
Jeg kan mærke, at det her er noget jeg kommer til at holde fast i.
Nyd søndagen folkens –  jeg arbejder på lidt mere aktivitet herinde, i den kommende uges tid.

13918547_10153585495521831_947434396_o

Ingen kommentarer
Vis mere