Derfor giver jeg ofte dufte i gaver

Derfor giver jeg ofte dufte i gaver

“Hvad giver man til manden der har alt?”

Den floskel forestiller jeg mig at de fleste af jer, er bekendt med. 
Juletiden nærmer sig med hastige skridt, men det behøver jeg vel ikke at fortælle, for de fleste af jer går vel i skrivende stund, rundt og  bryder jeres i forvejen overbelastede hjerner med hvad man dog skal give sin nærmeste i gave. 
“Det må ikke blive for købt” er min første indskydelse og tanke når jeg virkelig skal finde noget særlig unikt til mine allertætteste venner, for man vil jo gerne vise at man har taget sig tid og gjort sig umage for at finde noget helt særligt til hver og en. 
Ofte, alt for ofte, ender det med en kønsløs håndcreme til min mor og et par strømper til min stakkels far, der mangler alt andet end det, men denne gang har jeg for en gangs skyld et kvalificeret bud som jeg selvsagt vil dele med jer selvom at jeg bestemt ikke har opfundet den dybe tallerken. 
Men dufte, kære folkens. 
Dufte er  – udover min høresans nok det jeg mindst ville undvære. 
Hvis der er noget i denne verden der kan genopleve gamle minder eller stemninger er det duften af noget genkendeligt, eller noget som man for længst havde glemt at der fandtes. 
De bedste dufte er dem hvor man akkurat tror ,at man kan beskrive en note som lige pludselig går tabt og erstattes af noget andet – en nyt sanseindtryk der dufter af regn i en skov, lige som man troede, at man lå ved vandet en sensommerdag.
Så hvad skal man give manden i sit liv, til jul? 
Man skal  finde en parfume som der dufter at noget  medtagende og utilgængeligt på een og samme tid. 
De bedste dufte er altid de abstrakte og formår en duft at forene kontraster af noget råt og mildt er sansningen sublim og jeg har fundet “duften” i bogstaveligste forstand. 
“The scent” af Hugo Boss er både tidløs, underspillet og forførende. 
Den dufter af alt det man ikke kan få og jeg elsker det maskuline islæt der samtidig er varmt og indbydende, men som jeg af ukendte årsager stadig forbinder med en fjern længsel som jeg ikke kan placere. 
Derfor folkens fra mig til jer, en ærlig anbefaling hvis i mangler en gave til jeres udkårne.  Jeg garanter jer for at det også kommer jer selv til gode,  at give  The Scent Male fra Hugo Boss.
Her i det i al fald vist sig, at være  en bragende succes.
Ingen kommentarer
Vis mere