Ode til parkering-styrelse ( Når man bare har fået nok )

Ode til parkering-styrelse ( Når man bare har fået nok )

Kære Københavns kommune,

Lad mig  indledningsvis nævne, at dette er tredje klage på 2 måneder og at min tålmodighed er absolut opbrugt.

Lørdag aften d 16. juni,  gik jeg ned til min bil ,for til min store forundring, at finde en lille “gave” i forruden.
Dette er som I jo nok forstår, aldrig en særlig behagelig overraskelse og jeg har – i det kvarte århundrede jeg efterhånden har levet –  bittert erfaret, at I om nogen, er umådelig glade for, at udstede afgifter i tide og utide.
Både når I med rette må agere lovens håndhævere og derfor er nødsaget til at opretholde en art af lov og orden, således at folket ikke parkerer ved vejkryds og midt ude på gader og stræder, men så sandelig OGSÅ, når man som bilejer fra tid til anden, har loven på sin side.
“Går den, så går den” er et mantra  som jeg antager I instruerer jeres ansatte i, og som I sandsynligvis også messer for jer selv ud på de sene nattetimer, således at I hver dag – bevæbnet til tænderne – kan udstede flere uretfærdige afgifter og derved forpeste den almene borgers dagligdag.
Det er derfor, at jeg med stor fornøjelse må meddele, at dette er en sorgens dag for Københavns Kommune og dennes soldater da min afgift (den tredje urimelige bøde  på 60 dage) i bedste fald må kaldes ugyldig.

For det  første, er min parkeringslicens gyldig og udløber først den 18.juni  og for det andet er det GRATIS AT HOLDE efter klokken 17, på en lørdag hvorfor at “overtrædelse af betalingsregler” er en lodret løgn.
I fornærmer  mig altså ikke bare een, men hele to gange  på en aften.
For at få samtlige detaljer med, da jeg kender alt  til jeres forkærlighed for flueknepperi,  kan jeg ligeledes  fortælle jer, at bøden blev udskrevet kl. 19. 27 hin lørdag aften af en overivrig parkeringsvagt, som så sit snit til at besudle min fine veteranbil, med endnu en af jeres tåbelige sedler.
Dog har jeg ikke i sinde at betale så meget som en øre til jeres urimelige sparegris denne gang,  selvom jeg skam udmærket har noteret mig, at der er en gennemgående tendens til at lade det hagle ned med små hvide sedler, ved hver en given lejlighed.
I forlængelse af dette er jeg derfor simpelthen nødt til at spørge jer om, hvorvidt  I bare udvælger vilkårlige biler uden at give en fløjtende fis for, at der findes en del borgere som  rent faktisk holder i overenstemmelse med reglerne?
Det lyder nemlig  i mine ører som en god gammeldags tombola, hvor man som bilejer modvilligt bare må trække nitten, fordi at I tilsyneladende er gået mentalt på sommerferie.
Mage til grisk – og grådighed skal man alligevel lede længe efter – det skal I vide, og hvis i “bare gør jeres arbejde” som i altid tager til genmæle med,  så gør det i det mindste ordentligt.

I mailen her, er vedhæftet et  billede af min licens og gyldighedens længe, så der ikke hersker nogen tvivl.
Klagen her, har i øvrigt  har taget mig omtrent en halv time at skrive og denne er nummer tre i rækken,  hvorfor I faktisk skylder mig en halvanden time af mit liv, som jeg meget passende kunne have brugt på, at spise en jordbærkage med min mor.

Jeg afventer naturligvis et hurtigt svar på denne klage, selvom jeg selvfølgelig godt ved, at I  – indenfor dette felt – ikke gør jer halvt så umage som når I skal hugge penge fra godtroende borgere som er ved deres fulde ret til at have en holdeplads når denne er købt og betalt.

I skylder mig en jordbærkage og tre grundige undskyldninger.

Med venlig hilsen

Sara Dimitrijevic Samucha

Ingen kommentarer
Vis mere