Mellem kvinder (At give ondt af sig)

Mellem kvinder (At give ondt af sig)

-har du set hende for nyligt?
Hun har virkelig lagt sig ud, efter sin graviditet.

-Ja, jeg kunne næsten ikke genkende hende da hun kom gående med barnevognen forleden. Hun må vel nok have taget omtrent 20 kg på.

– Mindst! Hun var jo så tynd engang, ja  jeg husker tydeligt hvordan hun  altid sad og nippede til maden, når vi mødtes i større sociale sammenhænge og hun  skulle altid ud og “lave et opkald” under desserten men det afholdt hende dog ikke fra at lægge saftige burgere ud på instagram, som spiste hun for ti granvoksne mænd.

-Hun kan umuligt være tilfreds med sin krop nu, i forhold til førhen.
Lur mig, om hun ikke går på kur og ligner en levende død om tre uger. Stakkels unge siger jeg bare. Næ; da jeg var gravid med Silas spiste jeg kager, hver eneste dag. Ja, man spiser jo for to, som de siger. Også efterfølgende, ellers har man jo hverken energi eller overskud når den lille kræver fuld opmærksomhed.

–  Ja, naturligvis! Jeg kunne ikke drømme om at udsætte mit barn for sådan en gang spiseforstyrrelse, men jeg hørte at det var noget med ham –  altså at han havde været hende utro og at hun ikke spiste.
Personligt ville jeg aldrig bryde mig om en mand som ham, uanset hvor mange millioner han end måtte have. Jeg begriber simpelthen ikke, at hun finder sig i alle hans sidespring, for dem må han da have i massevis.

Netop, mine ord. Men hun suger  jo på alt med succes og velstand med den sygelige hang hun har, til et liv i luksus.
Simpelthen så overfladisk og tabt for substans.
Ja, nu ved jeg godt, at Nikolai måske ikke tjener kassen, men det betyder skam ikke noget.Vi er nu engang ganske glade og tilfredse med det vi har. Jeg ville aldrig kunne se mig selv i spejlet, hvis jeg lå i, med mænd for penge og tasker.

–  Jeg har det på samme måde og Peter?  Ja han kan slet ikke udstå disse goldiggere.
Desuden behøver jeg slet ikke den slags dyre ting, jeg mener så du hendes smykker – det er da næsten vulgært med de diamanter og det ur. Puha, ja altså jeg tænker da bare mit. Især efter den lille er kommet til verden. Hun har en klar dagsorden, haha.

Åh hun har sikkert været vidt omkring. Lotte kaldte hende for ‘naturlig smuk’ her den anden dag og jeg måtte le højt.
Hun har da fået lavet ALT der laves kan. Og i så ung en alder, tilmed.

– Jeg gad vide hvor hun får lavet det hår, den fylde er da langfra naturlig. Brysterne strutter som på en 17 årig piges, men tiden indhenter hende ganske vist. Især nu hvor hun har lagt sig ud. Næ, tidens tand kan ingen flygte fra. 

Ja, lad mig bare sige, at jeg ikke ville være i hendes sko. Vi to Trine; vi er heldige,  tænker jeg.
En mand der elsker os, lidt ekstra på sidebenene måske, men vi har det meget bedre end hun har. Dyre tasker eller ej.

– Jeg har faktisk tabt mig et par kg. Du ved; ikke noget vildt, men de røg simpelthen bare af, fordi jeg løber så meget rundt med ungerne. Ja, Peter synes jo det er SÅ pænt, men er MEGET hys med at det ikke bliver for meget.  Jeg skal bestemt ikke tabe mig mere, for så bliver jeg ALT for mager.
Ja og så 
nævner  han tilmed noget med en Chaneltaske, her til min fødselsdag.
Ikke at jeg plager ham – forstår du, jeg er mere end tilfreds med denne Saint Laurent taske  fra sidste sæson, men sådan en lille sag:
Den ville passe perfekt til alt, i mit klædeskab

– Samucha

14446415_10153712296746831_289182246_o
kjole: Baum & Pferdgarten 

1 kommentar
Kim
1 år siden

Sara - jeg har været væk fra de sociale medier i snart omkring halvandet - to års tid, jeg nød ellers at følge dig på instagram. Både din egen profil og din fine butiks. Nogle gange savner jeg det også. Men jeg tjekker jævnligt din blog, da jeg sætter stor pris på dine fine skriverier. Men må sige det her indlæg er genialt. Det er nærmest kvalmende at følge med i den samtale, men det er en samtale, jeg vil tro mange kvinder har været en del af bevidst eller ubevidst, direkte eller indirekte, men kvalmende på den dér "kvinder når kvinder er værst måde" ! - Tak fordi jeg igen bliver mindet om, at vi alle skal gøre os langt mere umage her i livet. Umage med at være ordentlige mennesker. God aften Sara. Kh. Kim.

Vis mere