Lykke- liste for januar

Lykke- liste for januar

Så altså jeg er her endnu, hvis I skulle være i tvivl, eftersom at aktiviteten herinde har været lige godt død.
Bevares, jeg har da gjort mig lidt tanker om at flygte i eksil til varmere himmelstrøg og i momenter overvejet om jeg burde hoppe i havnen, grundet denne dødssyge måned.
Desuden har jeg været i Beograd ( nærmere info følger på et andet tidspunkt) hvor jeg i fire lykkelige dage, forårsaget af en konstant rødvinsrus og et væld af gastronomiske oplevelser  har spist og drukket ( !) til den helt store guldmedalje, med en af mine bedste venner.

Nå, så sagen er jo, at januar er satans nedtur. Jamen det er den og jeg fortrænger det lykkeligt hvert år, indtil måneden atter oprinder, og jeg kommer i tanke om, hvor grelt det står til.
Og hvad får jeg dagene til at gå med, tænker I måske?
IKKE OG EN SKID kan jeg godt fortælle jer, udover at slæbe mig selv og mit forfrosne korpus på job, mens jeg krampagtigt prøver at opretholde et eller andet latterligt nytårsfortsæt, der kræver en selvdisciplin som jeg alligevel ikke kan mønstre i denne mørke tid, hvilket om muligt, gør mig endnu mere slukøret.
Ikke desto mindre, har jeg lavet en lille liste til jer folkens;  hvis I som jeg, er ved at gå ud af jeres gode skind og længes efter lys og varme og ikke rigtig aner hvad i skal fordrive de kolde dage med.
Derfor kommer her Samuchas lille januarliste over 8 GODE ting som man med fordel, kan og bør unde sig selv.

1. Biograftur:
Tag et menneske under armen ( veninde/mor/ pesudokæreste/ hund) og gå ind i biografen og se Tom Fords nye film “Nocturnal Animals”
Mig og min ven kunne ikke få armene ned, så bare gør som jeg siger – I bliver ikke skuffede

2. Tid til fordybelse: Ja, hvad fanden skal man ellers lave, når mørket falder på, klokken 16.00?
Læs den bog du aldrig fik gjort færdig. Jeg kan anbefale mangt og mange, men vil sige  “Gå” af tomas Espedal er en sikker vinder, der giver dig (og undertegnede) lyst til at vandre Caminoen tynd, denne sommer.

3. Bestil en ferie. Er du helt broke og har du end ikke råd til topping på din chiapudding, så kan du glo lidt på globus, drømme dig væk og begynde at spare op.
Jeg daffer et sted hen i februar (omend pengene måske burde bruges på andre ting) fordi at jeg simpelthen må have lidt sollys ( som etnisk udfordret, er man selvsagt ikke dansk viking og jeg er nok lige dét mere svækling, når vinteren er over os end mange andre)

4. Materialistisk tidsfordriv
Jeg er lige flyttet til Christianshavn og jeg KAN LI DET, skal jeg sige jer.
Dog betyder det også, at jeg får en ubændig lyst til nye møbler, ny keramik, ja stort set nyt ALT ,så jeg sidder tit og ofte på mørke aftener og glor på interiør.
Lige nu mangler jeg et sengetæppe ( og 80 andre ting )  men er faldet over dette budgetvenlige “crinkled” af slagsen fra H&M home som til forveksling ligner det fra HAY ( der koster det dobbelte)
Tilsæt i øvrigt det hvide hørsengesæt der også er på deres hjemmeside, og der er ikke et øje tørt.

5. Søde Lamper
Vi holder os indenfor boligsektionen  fordi det er tilsyneladende dét, der optager min ært i  disse dage,og her vil jeg vise jer en lille lampe som jeg har hængende i min entre.
Den er fra  det tjekkiske mærke Lamplab og hænger også på kaffebarene  Kafferiet, rundt omkring i København.
Man kan sågar også få dem som en lille bordlampe.
Jeg har anskaffet mig en lille model som pendel  med kobbertråd, fordi jeg synes at  lampen ser venlig ud.
( Måske er I ligesom jeg, gået lidt død i “nøgne pærer” – bølgen der har været fremherskende lidt for længe, efter min smag)
16106878_10154025594161831_1310964338_o16121535_10154025594051831_1887373878_o

6. Tæpper
Sidste ting om bolig, I promise.
Tæpper er altid et hit om vinteren (og ganske vist også om sommeren) og jeg er pænt tilfreds med, at den marrokanske bølge er over os i form af Beni Ourani, Azizal og diverse kludetæpper der giver lidt farve og liv, til den ellers meget minimalistiske og stramme skandinaviske indretningsstil.
Hvis I efterhånden har søgt byen tynd efter tæpper af netop den slags, er det med stor glæde, at jeg kan smide jer over på ebay hvor man kan finde afsinding mange fine modeller. Det er bare om at søge og udvælge sig et.
Jeg købte dette for nylig til mit aflange soveværelse og det har været et hit,så her i får I mit meget stolte billede.
(Jeg beklager “rodet” i mit skab  og billedkvaliteten på forhånd.
har alle dage været elendig til den slags, men tjek lige det skab, jeg selv har smedet!
Det tog kun tre mand og tre forsøg at bære det op i lejligheden.)
16107051_10154025626426831_95904763_o
7. Ego-tid.
Man kan ligeså godt gi’ den en skalle med selvforkælelse, når man jo alligevel sidder derhjemme og kukkelurer og her kan jeg anbefale mærkets Sards nærende olier ( både argan, mandel og en olie mod cellulite) som jeg ynder at dyppe mig i efter et langt bad hvor jeg har kogevasket mig selv.  De er 100% økologiske, miljøvenlige og naturlige og blabla alt det  der betyder 100% god samvittighed.

8. Tid til Te.
Altså jeg skal ej vise mig frem med billedemateriale af kogende vand med økologisk citron, i Royal Copenhagen termokopper, fordi, altså ja der ER bloggere der bare gør den slags bedre end mig.
Men jeg vil da skrive lidt om at I bør købe den “hvide tempelte” fra A.C perchs hvis I måske har overdoseret lidt på Matcha te.
Ellers kan alle varianter tekollektionen fra Amazing Space varmt anbefales. Smager himmelsk og emballagen er tilmed instagram-venlig hvis man skulle få lyst til at dele sine favoritter med resten af cyberspace.

Glædelig mandag kære venner og hold ud!
Vi mangler kun februar og marts så jeg ser et lillebitte lys for enden af tunnelen

8 kommentarer
Malene
1 år siden

Endeligt er du tilbage! Apropos punkt 3., overvejer jeg at bestille en ferie. Du har nævnt Beograd en del gange. Er din etniske oprindelse derfra? Kan det anbefales som rejsemål?

sara
1 år siden

Yes Malene! Jeg troede også du var forsvundet! Beograd er god og det skal den lede halvserber her jo sige, men ærligt! Jeg laver et lille indlæg indefor de næste par dage - jeg lover! Omdrejningspunktet bliver dog maden og restauranterne. Satans god æde!

Nina
1 år siden

Urelateret: Din blog er en af mine favoritter, men hvor jeg dog hader det der "Story Planes" layout. Det er virkeligt ikke særligt vellykket.

sara
1 år siden

Urelateret: Du er meget sød. Jeg er helt enig. Det er ærlig talt heller ikke min kop layout det her og det tilmed sagt fra en, der ikke er synderlig visuel...

www.livingwithless.dk
1 år siden

Har du SELV lavet dit skab? Hvor bad Ass er det lige...Jeg faldt for nylig over verdens pæneste sengetæppe. Det er det her: http://www.murumuru.dk/product/mineiro-sengetaeppe-preto/ KH Maria

sara
1 år siden

Ok, det er sygt pænt jo! Tak for tippet! Får lyst til at kyle en på sofaen ( man kan vel aldrig få for meget tekstil, tænker jeg )

Nadia
1 år siden

Hej Sara:) Hvor er din sofa fra?

sara
1 år siden

Hej Nadia, Det er en gammel sag fra Rue verte :-)

Vis mere